Lukk

Avstemningen i Lev Landligs gründerkåring er i gang

(AGDER PRESS): Over 70 gründere meldte seg på i konkurransen om å bli Årets Landlige Spire, og redaksjonen i Lev Landlig er overveldet over responsen!

Blant alle kandidatene har redaksjonen valgt ut ti kandidater som denne uken blir presentert for magasinets lesere. På levlandlig.no får alle være med og stemme på sin favoritt.

Gründerkåringen arrangeres i samarbeid med Landkreditt Bank. Vinneren får 15.000 kroner samt et bankmøte ved kjøkkenbordet for finansiell rådgivning. Det blir også laget en reportasje om vinneren i Lev Landlig.

– Vi er spente på hvilke fem kandidater som går videre til finalerunden. Da er det vi i juryen som skal overta den vanskelige jobben med å velge blant gode kandidater, sier Hanne S. Guttormsen, markedssjef i Landkreditt Bank.

– Det er kjempegøy med så god respons. Vi er stolte over å presentere 10 gode og varierte kandidater som viser noe av bredden og engasjementet blant landlige gründere. Det virkelig oser av gode ideer og entusiasme der ute, forteller Kjersti Myhre.

Følg Agder Press på Facebook

scroll to top