Lukk

Nå byr Helene på sørlandsk gatemat

(AGDER PRESS): Snadderloffen er kortreist gatemat fra gatekjøkkener på Sørlandet, er bare noe Helene Isaksen og Geitemyras juniorkokker kan by deg på. Nå lover hun å servere deg den beste gourmeen under Arendalsuka.

Helene Isaksen og juniorkokkene er klare for Arendalsuka. Foto: Geitemyra Matkultursenter for barn

– Vi stiller med Geitmyras nye matvogn og flinke juniorkokker, fortsetter Helene og røper at snadderloffen kommer i to versjoner: Én med langtidsstekt oksekjake, chilimajones, syltet rødløk, maiskrem og Bufar-ost og én med krabbe og piggvar, sier Helene Isaksen, daglig leder for Geitmyra Kristiansand.

Hun forteller at de har testet gjennom hele uka, spesielt forteller hun at det var særlig brødet som var det vanskelige å få på plass.

– Vi landet på surdeigsbaguetter spesiallaget av The Odd Bakery. Det blir supergodt, poengterer hun.

Geitmyras juniorkokker er på plass hele uka og Helene håper at mange tar turen innom – for god mat og god prat – med og om framtida.

– Geitmyras juniorkokker er mer enn bare skikkelig god mat.

Geitmyra Matkultursenter for barn er en ikke-kommersiell stiftelse som jobber for å lære så mange barn og ungdom som mulig å bli glade i mat som gjør dem godt. Senteret jobber direkte med barn og ungdom gjennom skoleundervisning, kurs og åpne arrangementer. Med opplæring og informasjon inspirerer de foreldre, lærere og andre som jobber med barn og ungdom.

Senteret holder til i Oslo, Kristiansand, Ringsaker og Tønsberg.

Følg Agder Press på Facebook

scroll to top