Lukk

Fortsetter leteaksjon utover torsdagen

(AGDER PRESS): Letemannskap besluttet tidlig onsdag å trappe ned leteaksjonen etter at en mann i 30-årene ble meldt savnet. Politiet sier de vil fortsette utover torsdag.

SAVNET: Den savnede skal være 35 år gamle Tor Even Langeid. Foto: Politi / Franz wender / Agder Press

Det var tidlig onsdag formiddag i 08-tiden at en mann ble meldt savnet fra området Jegersberg i Kristiansand.

– Det er iverksatt leteaksjon etter en person i terrenget i Jegersberg. Frivillige letemannskaper er kalt ut. Redningshelikopter fra Sola er også på vei, og det kan påregnes helikopteraktivitet i området i tiden fremover. Politiet er også til stede med en del mannskaper, bla politihund og drone, skrev Agder politidistrikt på X.

I ettertid ba politiet folk om å ikke ferde i området som følge av at letemannskapet søkte etter den savnede mannen. Mannen ble meldt savnet 02-tiden natt til onsdag da han ikke kom hjem fra en tur.

Frivillige mannskaper ble kalt ut og redningshelikopter fra Sola ble også kalt ut for å bidra i søket etter den savnede. I tillegg var mannskaper fra Røde Kors Hjelpekorps, Norsk Folkehjelp og Norske redningshunder også satt inn, samt hundeekvipasjer satt inn.

Like før klokken 23 onsdag kveld kunne politiet opplyse at de trapper ned søket natt til torsdag.

Politiet har som mål å fortsette søket etter mannen fra torsdag morgen, opplyser operasjonsleder Øyvind Hægeland i Agder-politiet til Fædrelandsvennen.

Politiet kunne i samråd med familien offentliggjøre navn og bilde av den savnede. Den savnede skal være 35 år gamle Tor Even Langeid.

Politiet la ut følgende beskrivelse: Mannen det letes etter er i 30-årene, ca 180 cm, kort hår, sannsynligvis iført brun joggebukse, grønn fleecejakke og joggesko. Observasjoner av interesse bes meddelt politiet på 02800.

Følg Agder Press på Facebook

scroll to top