Lukk

Stor økning i antall skjeggkrejobber

(AGDER PRESS): Pelias Norsk Skadedyrkontroll opplever en betydelig økning i antall oppdrag knyttet til skjeggkre i 2024 sammenlignet med 2023. Antall jobber har økt fra 1815 i 2023 til 3172 i 2024, noe som tilsvarer en økning på hele 74,8 % hittil i år.

Foto: PELIAS Norsk Skadedyrkontroll

Den markante økningen viser at skjeggkre fortsetter å være en stor utfordring for både private boliger og bedrifter. Det er derfor viktig å forebygge tidlig for å unngå at problemet eskalerer.

Skjeggkre kan raskt formere seg og etablere seg i bygningsmiljøer, noe som gjør det vanskelig å håndtere uten profesjonell hjelp.

PELIAS oppfordrer kunder til å være oppmerksomme på tegn på skadedyr, spesielt dette med å ta forhåndsregler for å unngå å få disse dyrene inn i boligen.

Følg de råd som gis for å redusere risikoen. Når det er påvist aktivitet av skjeggkre så er det viktig å benytte riktig metode og middel for å få best mulig effekt.

Metoder som brukes i dag har gjennom forskning vist veldig gode resultater. PELIAS holder seg hele tiden oppdatert og bidrar i forskningen på nye metoder når det gjelder skadedyrkontroll.

Følg Agder Press på Facebook

scroll to top