Lukk

Formula Racing vil ha revansj på Mugello

(AGDER PRESS): Etter en mislykket innsats på Spa-Francorchamps, er det danske Ferrari-teamet klare til å ta imot Mugello, som legger asfalt for femte divisjon av European Le Mans Series kommende helg.

Foto: Xynamic

Formula Racing-gutta hadde lite å feire etter fjerde divisjon av European Le Mans Series i august, da det danske Ferrari-teamet ble sendt i veggen av en LMP2-racer og måtte trekke seg fra løpet.

Nedturen i Belgia har imidlertid ikke lagt noen demper på ånden til Nicklas Nielsen, Conrad Laursen og Johnny Laursen, som nå gleder seg til femte divisjon av European Sports Car Championship, som arrangeres på italienske Mugello kommende helg.

– Mugello er tross alt et legendarisk sted hvis du stiller opp i en Ferrari, og det er også en bane vi ofte har besøkt i vårt Ferrari Challenge-program, hvor banen har vært en fast del av racingkalenderen i årevis. Dette gjør oss godt forberedt til Mugello-debuten med vårt GT3-oppsett, sier teamsjef i Formula Racing, Allan Jørgensen.

På vei inn i løpet på den 5,2 kilometer lange italienske racerbanen, har Formula Racing 10. plass i den foreløpige mesterskapet. Danskene er 30 poeng fra bunnen av mesterskapspallen, og med to gjenstående løp, som hver utløser 25 poeng til vinnerne, er ikke kampen om de gode plassene i mesterskapet avgjort i det hele tatt.

– Jeg har ekstremt gode minner fra Mugello, for det var der jeg kjørte og vant mitt aller første løp i en Ferrari, nemlig på verdensfinalen i Ferrari Challenge i 2018. Det var også mitt første løp for Formula Racing, som var starten på hele min karriere, så jeg håper det blir en helg med samme suksess som da, sier Nicklas Nielsen.

Følg Agder Press på Facebook

scroll to top