Lukk

Mottok flere priser på IFA

(AGDER PRESS): TCL Electronics ble anerkjent på IFA-messen i Berlin for flere av sine produkter og tekniske løsninger. TCL mottok blant annet GPTIAwards og Lifestyle TV Design Innovation Gold Award.

Foto: TCL

TCL Electronics mottok flere prestisjefylte priser for produktene og innovasjonene de presenterte på IFA-messen, som gikk av stabelen fra 6. til 10. september i Berlin.

For sine fremragende prestasjoner i forbrukerelektronikkbransjen i år mottok TCL Global Product Technology Innovation Award (GPTIAwards), en pris som deles ut av International Data Group (IDG) og det tyske industri- og handelskammeret (DIHK).

Den nye TCL A300-serien NXTFRAME TV mottok Lifestyle TV Design Innovation Gold Award for sin integrering av kunst, design og innovativ teknologi.

– Vi er veldig stolte av suksessen vår på IFA 2024, og disse prisene gjenspeiler TCLs forpliktelse til å levere overlegen teknologi og design som forbedrer forbrukeropplevelsen, sier Marcus Hammächer, Brand Marketing Manager TCL Nordics.

Tidligere i år mottok TCL Electronics også tre prestisjetunge EISA-priser for sine produkters hjemmekinoytelse og skjermkvalitet.

Pressemeldingen er utført ved hjelp av AI. Agder Press bruker ikke AI i sine artikler.

Følg Agder Press på Facebook

scroll to top