Lukk

Her er den nye Godfisk-klassen

(AGDER PRESS): Med en fristende vårrull med reker overbeviste Team Tysnes juryen i finalen og stakk fredag av med seieren i konkurransen «Godfisk-klassen» på Bergen Matfestival.

Vinnerlaget: Benjamin Bakken (14), Sjur Pettersen Opdal (15), Iselin Nilsen (15) og mentor Morten Klever. Foto: Øystein Grutle Haara

Det var ville jubelscener på Festplassen fredag formiddag da klassen fra Tysnes ungdomsskole ble kåret som vinner i den prestisjefulle konkurransen. Den sikret de seg i hard kamp mot Team Mjølkeråen og Team Rothaugen.

Vant gavesjekk på 15 000 kroner

I tillegg til tittelen som årets «Godfisk-klasse» fikk vinnerlaget, som besto av Iselin Nilsen (15), Benjamin Bakken (14) og Sjur Pettersen Opdal (15), en gavesjekk på 15.000 kroner fra Godfisk.

Den kan brukes til et deilig sjømatmåltid sammen med hele klassen. Mentor for klassen var kokk Morten Klever.

– Dette var veldig moro. I finalen var det lagarbeid på høyeste nivå, så i dag fungerte alt helt prikkfritt. Nå gleder klassen seg til å bruke premien på et måltid på en av Bergens bedre restauranter, sier Klever.

– Vinnerlaget har lagt ned mange timer på skolekjøkkenet, og har til og med skulket noen skoletimer for å øve. Klassen hadde søkt på nett for å finne inspirasjon, og så hjalp jeg til med å finne godt tilbehør til retten. De tok utgangspunkt i en klassisk «sommer-rull».

Følg Agder Press på Facebook

scroll to top