Lukk

Sørlending endte på 3.plass i Vestlandsmesterskap

(AGDER PRESS): Isak Dahle (14) fra Agder Motorsport slo til med en 3.plass i Vestlandsmesterskap i Bergen i helgen. Kristiansanderen imponerte på banen.

GOKART-LØP: Isak Dahle har all grunn til å smile bredt etter å ha kommet på 3.plass i helgens Vestlandsmesterskap. Foto: Privat

14-åringen fra Finsland i Kristiansand var stor fornøyd over plasseringen. Det ble gjennomført 4 løp fordelt på 4 baner, og alle løp ble kjørt hver for seg, med egne vinnere og plasseringer.

– Jeg er veldig fornøyd med en 3.plass under helgens mesterskap. Det er deilig å ta med en slik seier hjem til Kristiansand, sier 14-åringen, som har kjørt på en av Norges vanskeligste motorbaner.

Plasseringen utspiller seg fra et sammenlagt mesterskap. I alle løp teller både finale 1 og 2, som betyr at resultat av vestlandsmesterskapet, som er sammenlagt fra løpene på fire baner og 8 finaler, Klepp, Førde, Haugesund, Bergen.

Kristiansanderen imponerte med en 3.plass etter helgens Gokart-løp i Vestlandsmesterskap i Bergen. Foto: Privat

Det unge talentet gjorde pappa Thom Isak stolt da han kjørte inn til en 3. plass i løpet i Bergen.

– Dermed ente han også på 3. plass i vestlandsmesterskapet, forteller pappa.

Men det stopper ikke her, for Isak skal nemlig opp en klasse, som vil si at han skal kjøre for senior-klasse til neste år. Det siste året har han kjøtt i Junior 125Ccm, som betyr at han må oppgradere seg.

– Vi har ikke landet alle for planer for neste år, men gokart blir det og med flere løp i Norge, og håper også på å kjøre sitt første internasjonale løp i utlandet.