Lukk

Sørlending deltar i mesterskap i Gokart

(AGDER PRESS): Isak Dahle (14) fra Agder Motorsport deltok under Vestlandsmesterskap i Haugesund i helgen. 14-åringen kom på 14.plass i andre finale i Vestlandsmesterskap. Neste helg reiser han til Bergen i den siste og den avgjørende finalen.

Pappa er med å motivere sønnen rett før løp. Foto: Daniel DeNiazi via Agder Press

110 deltakere i åtte klasser fra hele Sør-Norge deltok under årets Vestlandsmesterskap inne på Årabrot i Haugesund fredag og lørdag.

Sammenlignet med andre deltakere som tok færre runder og lenger tid, tok sørlendingen blant den beste tidskjøringen på ni runder i andre finale lørdag.

Etter 1.finale vel gjennomført, ble den endelige finalen gjennomført for Isak Dahle fra Finsland i Kristiansand.

Under innspurten i andre finale tok han tidskjøringen på 39.406 på ni runder i klassen Junior Rok 125. Dahle har siden han var fem år gammel kjørt gokart, og har gjennom hele oppveksten deltatt i flere løp.

Isak Dahle gjør det stort i motorsporten. Her er han fotografert i Haugesund i forbindelse med Vestlandsmesterskap. Foto: Daniel DeNiazi via Agder Press

– Jeg har vært med 4-5 ganger tidligere. Det er moro og jeg liker å være på banen, forteller 14-åringen som er aktiv i motorsport.

Dahle var på tredje plass tidligere på dagen, men på grunn av punktering gikk han helt ned på 14.plass.

– Det var veldig kjipt at jeg punkterte. Jeg er ikke fornøyd med plasseringen, men jeg får håper jeg gjør det bedre neste helg, sier 14-åringen, som endte på en 14.plass.

Neste helg reiser han til Bergen for å delta på den siste og den avgjørende finalen i Vestlandsmesterskap i hans klasse. Det kan bety at sørlendingen kan stikke av med seieren.

Flere sørlendinger fra ulike klasser deltar i mesterskapet.

Følg Agder Press på Facebook

scroll to top