Lukk

Lanserer Trumf Pay med BankAxept-betaling

(AGDER PRESS): NorgesGruppen lanserer nå Trumf Pay med BankAxept-betaling. Dette vil gi fordeler for mange nordmenn lover selskaper.

person holding white Android smartphone in white shirt

Foto: Nordwood / unsplash

BankAxept finnes i over 7 millioner norske bankkort. Det er foreløpig kunder i DNB, SpareBank 1-bankene, bankene i Eika-gruppen og OBOS-banken som kan spare 1 % ekstra bonus ut året ved å legge inn BankAxept-kortet i Trumf Pay.

Tilbudet gjelder i alle NorgesGruppen-butikkene Meny, Joker, Spar, Jacob’s, Nærbutikken og CC Mat, både i betjente og selvbetjente kasser.  

I fjor høst varslet de store dagligvarekjedene at BankAxept skulle inn i appene Æ, Coopay og Trumf Pay. Først ut ble NorgesGruppen med sin nye betalingsløsning Trumf Pay, som ligger i Trumf-appen.  

Odd Birkenes, leder for verdiøkende tjenester i NorgesGruppen, ser frem til å få flest mulig kunder over på rimelige og enkle mobilbetalinger: 

– Vi har valgt BankAxept som betalingskilde i Trumf Pay av en enkel grunn – det norske kortet gir de rimeligste betalingene og beste løsningene for norsk handel. Vi ønsker derfor å gi kundene en ekstra bonus ut året som takk for å legge inn BankAxept-kortet sitt i Trumf Pay, sier Odd Birkenes. 

I tillegg vil du kunne få muligheten til å bruke ordningen som en fordel uten lommebok når du er på butikken.

Aera Payment & Identification, NorgesGruppen/Trumf og BankAxept har nemlig gjennomført et felles prosjekt og pilotert løsningen i vår og sommer.

Følg Agder Press på Facebook

scroll to top