Lukk

Seks nye reiser til Kina og Japan i 2025

(AGDER PRESS): Viking lanserer seks nye Asia-reiser med varighet på 15 til 22 dager, inkludert eksklusive destinasjoner som Tibet. De nye reisene kan bestilles nå.

cruise ship dock on pier

Foto: Jamie Morrison Via Unsplash

Selskapet Viking kunngjorde freddag seks nye eksklusive reiser i Asia som gir enestående muligheter for selskapets gjester. Disse reisene byr på fantastiske opplevelser i Kina og Japan, inkludert en unik mulighet til å utforske Tibet (Xizang) i 2025.

Med reiselengder fra 15 til 22 dager, tar de nye reisene deg med til steder som Shanghai, Beijing, Xi’an, Lhasa i Tibet (Xizang), og Osaka i Japan. Viking gir også eksklusiv tilgang til visse destinasjoner og havner i Kina som kun deres skip kan besøke.

Hver reise er designet for å tilby immersive og destinasjonsfokuserte opplevelser, innsiktsfulle foredrag, og autentiske lokale matopplevelser. Reisene kan nå bestilles for avreise fra september 2025 til november 2025 med Viking Yi Dun – tidligere kjent som Viking Sun – som har samme prisbelønte design og service som resten av Vikings havgående flåte.

«Vi er stolte av å lansere vår andre sesong med eksklusive reiser langs kysten av Kina. Dette er noe som kun Viking tilbyr,» sier Torstein Hagen, styreleder og administrerende direktør i Viking. «Disse praktfulle destinasjonene i Asia har inspirert reisende i århundrer med sin rike historie og kultur. Våre gjester er nysgjerrige og kunnskapstørste reisende, og vi gleder oss til å vise dem enda mer av hva Asia har å by på i 2025.»

Nye reiser i Asia I 2025:

  • NY Jewels of Japan & China (15 dager; Beijing til Tokyo) — Gå ombord for en 15-dagers reise der du får oppleve Det fjerne østens historie, kultur og kjøkken. Gjestene vil få oppleve Qingdao, inklusive byens tyske historie, og beundre Shanghai, en by som er en perfekt blanding av tradisjoner og det moderne. Opplev den vakre naturen på øya Jeju i Sør-Korea og i Miyazaki, og se det majestetiske fjellet Fuji fra Shimizu. Overnattinger i vibrerende Hiroshima og Osaka gir gjestene enda flere opplevelser.
  • NY Classic China Discovery (20 dager; Hong Kong to Beijing) — Bli med Viking på en fullguidet reise med mulighet til å virkelig lære om kinesisk kultur og tradisjoner. Opplev klassiske skatter, gå langs Den kinesiske mur og beundre terrakottahæren i Xi’an. Nyt overnattinger i Shenzhen, Shanghai, Qingdao, Xi’an og Beijing, beundre unik arkitektur som viser verden både slik den en gang var og fremtidsrettet modernisme. 
  • NY Pearls of Japan & China (22 dager; Tokyo til Beijing) — Sett seil med Viking for et dypdykk i den fantasktiske historien, den mangfoldige kulturen og det smakfulle asiatiske kjøkken på en helguidet reise.  Se det majestetiske fjellet Fuji fra Shimizu og nyt overnattinger i Osaka og Hiroshima. Slapp av i naturskjønne Miyazaki og Jeju, og ta et dypdykk i metropolen Shanghai. Avslutt denne uforglemmelige reisen med besøk til underverkene i Tibet (Xizang), Xi’an og Beijing.
  • NY Gems of China & Japan (22 dager; rundtur fra Beijing) — Bli med Viking på en guidet reise der du får oppleve den rike historien, kulturen og det fantastiske asiatiske kjøkken. Se sporene etter tyskerne i Qingdao og opplev vibrerende Shanghai. Nyt naturskjønne Jeju i Sør-Korea, vakre Miyazaki og beundre toppen av Fuji som hever seg over Shimizu. Reisen inneholder også besøk til de legendariske skattene i Tibet (Xizang), Xi’an og Beijing.
  • NY 2025 Wonders of China (22 dager; rundtur fra Beijing) — Bli med oss på en storslagen, guidet reise til Kina. La deg beta av travle Shanghai og fordyp deg i varierte landskap, fra øyene Pingtan til moderne Shenzhen, med overnattinger som lar gjestene utforske til det fulle. Opplev fjellene i Tibet (Xizang) og se det imponerende Potalapalasset som står på UNESCOs verdensarvliste, opplev Beijing og besøk Den kinesiske mur.
  • NY 2025 Best of China (22 dager; Hong Kong til Beijing) — Gjestene vil få anledning til å fordype seg i alle høydepunktene som Kina har å tilby på denne guidede reisen. Seil ved Kinas naturskjønne østkyst og fordyp deg i de forskjellige kulturene, mattradisjonene og landskapene i dette unike landet. Se den berømte kjempepandaen og reis inn i Himalaya med sine eldgamle tibetanske tradisjoner (Xizang). Beundre Terrakottahæren og utforsk Den forbudte by og Den kinesiske mur på dette uforglemmelige oppholdet med Viking.

Tilleggspakker

For de som ønsker å oppleve enda mer av Asia så kan Viking tilby tilleggspakker som kan legges til før eller etter reisen med Viking Yi Dun. Dette inkluderer:

  • Beijing – Reis til Beijing, en av historiens store hovedsteder og hjem til syv steder på UNESCO verdensarvliste, inkludert Den forbudte by og Den kinesiske mur. Valgfrie utflukter gir en mulighet til å oppleve byens eklektiske blanding av Kinas gamle historie og samtid.
  • Hong Kong – Opplev en av verdens fremste metropoler med tre netter i Hong Kong. Beundre det vibrerende bybildet og nyt blandingen av tradisjoner og modernitet, kultur og shopping. En valgfri utflukt til Macau gir anledning til å oppleve enda mer av Kinas sørkyst.
  • Hong Kong & Guilin – Utforsk to versjoner av Kina – det urbane Hong Kong og vakker natur i Guilin. Hong Kong, med sine skyskrapere og hektiske energi, er en storby gjennomsyret av handel og kultur, mens rolige Guilin trollbinder med sine «sukkertoppfjell», rolige elver og gamle grotter.
  • Spirit of Mongolia – Ta et dypdykk i de rike mongolske tradisjonene og opplev den vakre Gobi-ørkenen. Besøk Ulan Bator, en spennende blanding av det gamle og det nye. I ørkenlodgen kan du beundre fantastisk natur og delta i en rekke aktiviteter som er spesialsydde for å gi mer innsikt i Mongolias nomadiske tradisjoner.
  • Tokyo – Avdekk Tokyos mysterier i Japans neonbelyste hovedstad gjennomsyret av keiserlig historie. Zen-lignende hager og shinto-helligdommer blander seg med ruvende skyskrapere i denne travle metropolen, alt mens den perfekt symmetriske toppen til Fuji-fjellet våker over byen.

Følg Agder Press på Facebook

scroll to top