Lukk

Single flokker til datingappen i Paris

(AGDER PRESS): Alle øyne er rettet mot Paris denne sommeren når single og sportsfans flokker både fysisk og virtuelt til kjærlighetens by. Tinder avslører hvordan brukere knytter forbindelser.

Foto. Tinder

Her er noen nøkkeltall fra Tinder om sommerens sportsaktiviteter siden begynnelsen
av juli 2024:

  • Det har vært nesten en 20 prosent økning i sveipeaktivitet i Frankrike 1 , og Tinder har sett en økning på 103% i aktivitet på Tinder Passport™ Mode til viktige turiststeder i Paris 2 .
  • De tre største opprinnelseslandene for de som bruker Tinder Passport Mode- funksjonen i juli for å endre sin beliggenhet til Frankrike, er USA, Brasil og Tyrkia 2 .
  • De mest populære sportene som er valgt som interesser i Tinder-brukeres bios akkurat nå, er fotball, basketball og svømming 3. De raskest voksende sportsinteressene er gymnastikk (+31 prosent) og basketball
  • (+14 prosent). 3 Det har vært en økning i antall brukere med jobbbeskrivelser som “olympier” (+52 prosent) og “idrettsutøver” (+43 prosent) på Tinder i Paris.

Hvis du ikke er kjent med Tinder Passport Mode, kan brukere søke etter by eller slippe en pin på kartet for å begynne å like, matche og chatte med andre på deres ønskede destinasjon. Andre brukere vil nå kunne se at du er i Passport Mode på profilen din og ser etter å matche med en guide for å lære alle lokale hemmeligheter, eller en potensiell flørt for å utforske en ny by med.

Tinder’s Passport Mode-funksjon brukes i gjennomsnitt 145,000 ganger om dagen, og Tinder-brukere har virtuelt reist nesten 100 milliarder km det siste året, noe som tilsvarer å reise til månen og tilbake over 130,000 ganger! 5 Tinder ser toppbruk av Passport Mode-funksjonen i ferieperiodene juni til august og desember til januar.

Ettersom brukere håper å sikre seg en date på sin fremtidige feriedestinasjon, ser vi også at Passport Mode-brukere i alderen 18-25 år er mer aktive, og sender og mottar 3 ganger flere meldinger enn Tinder-brukere som ikke bruker Passport Mode-funksjonen.

Følg Agder Press på Facebook

scroll to top