Lukk

Norges beste kjøpmenn driver REMA-butikker på Sørlandet

(AGDER PRESS): Kåringen av Årets Region var ett av høydepunktene da REMA 1000 feiret året som gikk. Kjeden har hatt nok et sterkt vekstår og har aldri levert så sterke resultater som i 2012. Best av alle var REMA 1000 region Sør, med en vekst på mer enn tolv prosent i fjor.

– Vi har rett og slett vært best i et rekordår for REMA 1000. Gløden, innstillingen og kvaliteten som leveres fra kjøpmennene og medarbeiderne på regionskontoret har nå gitt oss denne førsteplassen. Det er jeg kjempeglad og stolt av, sa regionsdirektør for REMA 1000 Sør, Terje Ragnar Hansen, da han mottok utmerkelsen.

Norges mest fornøyde kunder
REMA 1000 Norge består av 505 butikker inndelt i 10 regioner. Region Sør består av 33 butikker i Agderfylkene, og regionen leverte mer enn tolv prosent vekst i 2012. I tillegg var regionens butikker best i Norge på kundeundersøkelsen “Hør og Gjør” som gjennomføres av Norsk Gallup, og forteller hvor fornøyde kundene er. Regionen hadde hele fire butikker på topp ti-listen, av flere enn 500 butikker.

– Det er dette det handler om. Gjennomføring i butikk og fornøyde kunder. Jeg vil berømme REMA Distribusjon og REMA Industrier, som er en del av vår suksess, og som har sørget for at vi har varer i butikkene og at vi har sterke konkurransefortrinn med både kjente merkevarer og egne merkevarer til aller laveste pris, sier Hansen.

Det enkle ER det beste
Senest fredag skrev Aftenposten om den elleville handelen før jul, og at REMA 1000 “vant” julehandelen. Mye tyder på at REMA 1000 har vunnet markedsandeler gjennom hele 2012, og konkurransen mellom de gode regionene er hard. Kjeden har investert 600 millioner i oppgradering av butikkene i 2012, med økt fokus på ferskvarer, fersk fisk, frukt og grønt.

– De andre regionene i REMA 1000 er knallgode, og denne utnevnelsen bekrefter at vi i Sør er på rett vei. Rett frem og i god fart. Slikt blir det resultater av. I REMA 1000 er det ikke flaut å gjøre ting enkelt – det er genialt. Dette gjør oss bare enda mer motiverte inn i 2013, avslutter Hansen.

Følg Agder Press på Facebook

scroll to top