Lukk

2000 har tyvstartet bakkenettet i Agder

(AGDER PRESS): Mer enn 2000 husstander i de to Agder-fylkene har tyvstartet det digitale bakkenettet. RiksTV har fått over 2000 kunder i de to fylkene på Sørlandet før den offisielle åpningen av nettet i neste uke.

Det digitale bakkenettet åpnes offisielt i Aust-Agder og Vest-Agder 11. november.

– Det har vært prøvesendinger i det digitale bakkenettet siden sensommeren, og mange har hørt rykter om at det var mulig å få inn det nye digital-tv-tilbudet fra RiksTV. Derfor har vi hatt et jevnt salg av abonnement i hele høst, trass i at nettet ikke har vært offisielt åpnet. Vi har heller ikke startet med markedsføring av tilbudet vårt før nå helt nylig, sier kommunikasjonsdirektør Svein Ove Søreide i RiksTV.

I løpet av november åpnes det digitale bakkenettet offisielt i de seks siste fylkene. I tillegg til de to Agder-fylkene gjelder dette Nord-Trøndelag, Nordland, Troms og Finnmark. 21. november er det digitale bakkenettet offisielt åpnet over hele Norge.

RiksTV har nå på landsbasis 295 000 kunder. RiksTVs mest populære produkt er Rikspakken med 20 tv-kanaler, alle de store norske og mange av de mest populære utenlandske tv-kanalene.  

Følg Agder Press på Facebook

scroll to top