Lukk

Dyreparken tilbakekaller produkter

(AGDER PRESS): Kristiansand Dyrepark har besluttet å tilbakekalle produkter fordi det er fare for at batteriene kan falle ut.

Foto: Dyreparken i Kristiansand

Det opplyser Dyreparken i en pressemelding.

– Vi tilbakekaller LYSENDE RING MED SKALLE, på grunn av potensiell fare for at små batterier kan falle ut.

Dyreparken oppfordrer folk som har kjøpt produktene i parken, om å slutte å bruke produktet og kontakte dem for å få tilbakebetalt beløpet.

– Har dere kjøpt Lysende Ring Med Skall ber vi dere sjekke at ringen ikke kan deles i to, slik at batteriene kan falle ut.

– I Dyreparken utvikler vi produkter ved å bruke et strengt risikovurderings- og testprogram, for å sikre at produktene lever opp til alle gjeldende lover og standarder. Det gjelder også dette produktet. På tross av dette, har forbruker gjort oss oppmerksom på at noen av disse ringene kan åpnes, med det resultat at små batterier blir eksponert. Disse ringene skal være limt, men det ser ut som det kan ha vært en feil i produksjonen hvor dette ikke er gjort i henhold til godkjent standard. Vi er ikke klar over om dette gjelder alle ringer som er solgt, eller om det kun gjelder noen få. Vi velger likevel å tilbakekalle produktet for sikkerhets skyld, sier markeds- og kommunikasjonsdirektør Anniken Bjørnstad Schjøtt i Dyreparken.

Følg Agder Press på Facebook

scroll to top