Lukk

Rundt 18.000 besøkende til Sarons dal i Kvinesdal

(AGDER PRESS): Arrangørene av det religiøse sommerstevne i Sarons dal, er fornøyde over besøkstallet. Hittil har rundt 18.000 tatt turen innom.

Bible verse photo

Bilde av en bibel med vers joh. 3: 16. llustrasjonsfoto: Unsplash

Det er avisen Lister24 som først omtalte nyheten.

– Det er riktignok ikke 18.000 unike personer, men totalen når vi legger sammen alle formiddagsmøtene og kveldsmøtene. Så kan det være folk som har gått på flere av dem, og dermed blitt telt flere ganger, sier daglig leder Hans Martin Skagestad til avisen.

Sarons dal, eller Troens Bevis Verdens Evangelisering, rettere sagt Troens Bevis som det egentlig heter, er en internasjonal misjonsstiftelse, som har som formål å forkynne Guds Evangeliget.

Stiftelsen ble etablert i 1965 av predikanten, Aril Edvardsen. Edvardsen ble født 15.november 1938 i Kvinesdal og ble etter etableringen av stiftelsen, en av landets mest kjente, men også omstridte predikanter for sin måteværelse av det å forkynne guds ord.

Stiftelsen hadde i 2020 en gaveinntekt på rundt 36,6 millioner kroner. I senere tid har pilene gått oppover for stiftelsen. Besøkstallene har også økt kraftig oppover de siste årene.

Følg Agder Press på Facebook

scroll to top