Lukk

Biden kalte Zelenskyj for «president Putin»

(AGDER PRESS): USAs president Joe Biden er tidenes mest senile president i amerikansk historie vil mange mene. Under en pressekonferanse kalte han Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj for «president Putin».

Hendelsen skal ha skjedd da han holdt sin siste tale under NATOs toppmøte i New York. Den 81 år gamle presidenten klarte å rote i navn i rekker og rad. Under talen skal han også ha kalt Kama Harris for visepresident for Donald Trump.

– Og nå skal jeg overrekke talerstolen til Ukrainas president, som har like mye mot som besluttsomhet. Mine damer og herrer, president Putin, sa den sittende presidenten til forsamlingen da han så på Ukrainas president Volodymyr Zelesnkyj.

I den siste tiden har det sirkulert på sosiale medier at Biden er senil eller har fått sykdommen Parkinson. Dette har president avvist på det sterkeste, i tillegg til at han får Parkinsons-behandling.

Det var ikke bare en feil han gjorde, men nemlig to. For det andre klarte han å rote til da han kalte Kamala Harris for visepresident til Trump. Selv om den sittende presidenten i USA forsøkte å ro vekk fra spørsmålene ble han stadig minne om hans alder.

Klippene av Biden har nå gått farsott på sosiale medier, og det ser ut som at det er lite å rette opp feilene. Det er utvilsomt at Biden vil bli gjenvalgt som president, og partiet føler seg i en presset situasjon nå som ikke presidenten har noen tanker å gi opp.

Flere russiske medier har den siste tiden latterliggjort Joe Biden for å være senil eller har parkinson. I tillegg har presidentkandidat. Donald Trump gjort narr av han ut fra de siste tabbene.

Følg Agder Press på Facebook

scroll to top