Lukk

Tore Jenssen blir ny konsernsjef i Widerøe

(AGDER PRESS): Tore Jenssen er utnevnt som ny administrerende direktør og konsernsjef i Widerøe.

Pressefoto: Norwegian

Det opplyser Norwegian i en pressemelding.

Han kommer fra stillingen som flåtesjef i Norwegian og styreleder i Widerøe og overtar ledelsen etter Stein Nilsen, som tidligere i vår kunngjorde sin avgang etter ni år i stillingen.

Med en karriere som strekker seg over 17 år i luftfartsindustrien, tar Jenssen med seg omfattende erfaring innen finans, drift, flåtestyring og leasing.

Han har sittet i konsernledelsen i Norwegian siden 2023 og har innehatt flere ledende stillinger i selskapet, inkludert CEO & Accountable Manager for Norwegian Air International (NAI) og Chief Operating Officer både for Norwegians assetselskap og for Norwegian-konsernet.

Siden Widerøe ble en del av Norwegian-familien tidligere i år, har Jenssen spilt en sentral rolle i arbeidet med å skape synergier mellom de to selskapene.

– Vi er svært fornøyde med å kunne utnevne Tore Jenssen som ny konsernsjef for Widerøe. Tore tar med seg en unik kombinasjon av dyp bransjekunnskap, ledererfaring og en genuin forståelse for Widerøes viktige rolle i det norske samfunnet, sier Geir Karlsen, konsernsjef i Norwegian

Følg Agder Press på Facebook

scroll to top