Lukk

Fornyer avtalen om leveranse

(AGDER PRESS): Tietoevry Banking har inngått avtale med Landkreditt Bank om leveranse av et bredt spekter av bankløsninger, inkludert kjernesystem for bank, kort - og betalingsløsninger, samt løsninger for bekjempelse av økonomisk kriminalitet.

Foto: Daniel DeNiazi via Flickr

Bankplattformen og løsningene vil til enhver tid være tilpasset de sikkerhetskrav og regulatoriske forutsetninger som gjelder for norsk bankvesen, og det er høye krav til sikker og stabil drift av løsningene.

Landkreditt Bank skal i kontraktsperioden migrere til Tietoevry Bankings moderniserte kjernebank, noe som sikrer at Landkreditt Bank får økt skalerbarhet, moderne høynivå api grensesnitt og hurtigere tilgang til ny innovasjon.

Landkreditt Bank har hatt en svært god utvikling over tid og har klare ambisjoner om å vokse videre i både personmarkedet og landbruket. Banken var også først ut med rentekutt denne våren, etter å ha levert et historisk godt resultat for 2023. Digitale løsninger spiller en nøkkelrolle i denne vekststrategien. 

– Med den nye rammeavtalen med Tietoevry Banking gjøres en vesentlig investering i IT-løsninger som gjør at vi kan etterleve våre ambisjoner om videre vekst, med gode priser og brukeropplevelser i sentrum, sier Ole Laurits Lønnum, konsernsjef i Landkreditt, i en uttalelse. 

Følg Agder Press på Facebook

scroll to top